In de omgeving

In de omgeving van ons hotel is genoeg te beleven, zo is er de ongelooflijk mooie natuur. Maar ook een bezoekje aan het creatieve centrum van Arnhem is de moeite waard om langs te gaan.

Groen

De regio Arnhem is onwijs groen. Zo is er de Veluwezoom welke bekend staat om de brede lanen en oude beuken waar u heerlijk tot rust kunt komen. Daarnaast zijn er ook vele knusse dorpskernen met riante buitenplaatsen waar te zien is dat Arnhem een eeuwenoude geschiedenis heeft. 

Veluwezoom

Om even terug in de tijd te gaan is een bezoek aan één van de vele kastelen op de Veluwezoom de moeite waard. Het park de Veluwezoom kunt u te voet, per fiets of per paard ontdekken. Het gehele park is voorzien van bewegwijzerde routes waarbij u kunt kiezen uit lange of korte routes. 

De betuwe

Ook de Betuwe bevindt zich niet al te ver van het hotel af. De Betuwe is een streek gelegen in Gelderland welke loopt tussen de Waal en de Rijn. In dit gebied kunt u een enorm uitgebreid kleurenpalet vinden tussen de vele wijngaarden. 

De Liemers

Om de kracht van het water te ontdekken moet u naar de Liemers, vanuit hier kunt u de dijk bij Oud-Zevenaar en Babberich zien en zelfs de kerk van Oud-Zevenaar is te spotten. De Rijn heeft eeuwenlang uit zijn oevers getreden, dat is zichtbaar in dit gebied. Het is hier mogelijk om over kronkelende dijken te wandelen of fietsen. Hiermee treed u als het ware in de voetsporen van het water. 

Stad

Niet alleen buiten de stad van Arnhem is groen te ontdekken, ook op straat ziet u genoeg groen. Dit is alleen niet altijd terug te vinden in natuur, door de vele modestudenten in de stad zijn er steeds meer hippe conceptstores ontstaan welke de straten hebben omgetoverd tot een bont kleurrijk geheel. 

Naast de conceptstores zijn er genoeg andere dingen te ontdekken in Arnhem. Zo zijn er de populaire winkelgebieden de Koningstraat, de 7-straatjes en het modekwartier. Ook het stadspark Park Sonsbeek is de moeite waard om langs te gaan. Daarnaast is er ook een ruime geschiedenis te vinden in Arnhem, zo zijn er vele musea over de tweede Wereldoorlog of over vroegere kunstenaars.