Tips voor uw staycation

Vaak gaat u maar een paar dagen weg, toch wilt u dan graag het meeste uit uw dag halen. In deze blog gaan we wat tips geven waardoor u het optimale uit uw dagen weet te halen.

  1. Inlezen

Zorg ervoor dat u van te voren voldoende op de hoogte bent van de omgeving waar u naartoe gaat, zo kunt u op voorhand bepaalde activiteiten uitkiezen welke u perse gezien wil hebben. 

  1. Pak uw koffer op tijd in

Wanneer u weet wat voor activiteiten graag wil doen kunt u uw koffer praktisch inpakken. Wanneer u meer kiest voor avontuurlijke activiteiten kunt u beter praktische kleding meenemen. Gaat u liever voor een wat luxere citytrip neem dan voldoende nette kleren mee. 

  1. Sla plaatsen op in Google Maps

Tijdens het inlezen voor uw citytrip komt u interessante plaatsen tegen. Om deze op een eenvoudige manier terug te vinden kunt u in Google Maps locaties markeren met een ster, wanneer het dan zo ver is kunt u de locaties eenvoudig terug vinden.

  1. Vind de juiste accommodatie

Bij een staycation wilt u graag op een fijne locatie zitten zodat de activiteiten die u wil doen binnen handbereik zijn. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar een accommodatie die past bij uw behoeften. Sommige locaties zijn namelijk erg luxe en andere zijn een stuk praktischer ingericht. 

  1. Check de evenementenkalender

Steden hebben vaak een evenementenkalender waar u kunt zien wat voor activiteiten in de stad plaatsvinden in de periode dat u daar bent. Zo kunnen er grootschalige festivals plaatsvinden, maar ook een lokale kunstmarkt worden hier benoemd welke de moeite waard kunnen zijn om langs te komen. 

  1. Zorg voor een goede planning

Het maken van een goede planning zorgt voor een structuur tijdens uw staycation. Zeker wanneer u ervoor kiest om naar een evenement te gaan is het belangrijk om hiervoor te plannen zodat u uw tijd optimaal kan benutten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *